Kwaliteit van SDN

SDN houdt haar kwaliteit hoog door zich te focussen op de volgende kernwaarden:

-          Flexibiliteit

Er heerst bij SDN geen 9-5 mentaliteit. Opdrachtgevers, klanten en relaties kunnen ook buiten kantoortijden contact zoeken. Ook speelt SDN snel in bij een aanvraag. Wilt u bijvoorbeeld een opleveringsschoonmaak binnen een paar dagen. Dat is uiteraard mogelijk.

-          Efficiëntie

Wegens onze efficiënte aanpak bij de werkzaamheden, betaald u nooit teveel.  Wegens onze jarenlange ervaring maken wij altijd een passende offerte met precies de juiste aantal uren om de schoonmaakwerkzaamheden op een goede manier uit te voeren.

-          Doelgerichtheid

Door onze doelgerichte aanpak, staan de werkzaamheden altijd centraal. Wij gaan door totdat de ruimte volledig schoon is.

-          Betrouwbaarheid

SDN heeft sinds haar oprichting een groot klantenbestand opgebouwd. Met onze klanten hebben wij korte communicatielijnen om het vertrouwen te vergroten. Ook bent u altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam Nieuw-West. 

-          Servicegerichtheid

SDN houdt zich constant bezig met de wensen van haar klant. Ook speelt SDN snel in op veranderingen in de schoonmaakbranche.

-          MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij SDN hoog in het vaandel. U kunt hier klikken als u meer wilt lezen hoe wij het MVO toepassen.